Kosten besparen door slim leaseauto’s in te kopen

Door het inkoopvolume van de leden van MKB Rotterdam Rijnmond te bundelen zijn we in staat om betere inkoopcondities bij leasemaatschappijen, auto-importeurs en autodealers af te dwingen. Uw voordeel is al snel € 2000,- op een gemiddelde leaseauto.

  • De adviseurs van Aurix, de mobiliteitspartner van MKB Rotterdam Rijnmond, gaan samen met u bekijken welke leasevoorwaarden het best bij uw organisatie passen. Wel of geen winterbanden, verzekering via de leasemaatschappij of zelf regelen, hoe om te gaan met vervangend vervoer etc. En als u of uw collega dan weet welke auto u wilt gaan bestellen, gaat uw adviseur op zoek naar de beste deal voor u. Hiervoor gebruikt hij het inkoopvolume van MKB Rotterdam Rijnmond en zijn inkoopkennis. Deze service wordt u als lid van MKB Rotterdam Rijnmond kosteloos aangeboden en geeft geen verplichtingen.

De voordelen op een rij

  • Gemakkelijker: Wij gaan voor u op zoek naar het beste leasecontract
  • Beter: U krijgt betere voorwaarden. Geen verrassingen tijdens en aan het einde van uw leasecontract
  • Goedkoper: Deelnemers besparen € 40,= tot € 70,= per maand op een leasecontract

Gaat u binnenkort een nieuwe leaseauto bestellen en wilt u ervaren of het gemakkelijker, beter én goedkoper kan, neem dan contact met ons op via het contactformulier om te ervaren wat Aurix voor u kan betekenen.

Klik HIER om direct uw offerte aan te vragen.

Deze aanbieding is uitsluitend geldig voor leden van MKB Rotterdam Rijnmond.